Vánoční víkendovka...

26.11.2018 21:33

...je už bohužel za námi. Zde je stručná zpráva, jak jsme se měli: 

Páteční cesta se nám na dálnici trošku protáhla, nicméně naší roubenku v Rokytnici nad Jizerou jsme nakonec zdárně našli (díky Simčo). Ubytování i večeři jsme zládli bez větších problémů a děcka si pak ještě dlouho do večera měla co povídat.

Sobotní budíček proběhl nenásilně a v 9:41 jsme vyrazili na velehorskou tůru s cílem horská chata Dvoračky. Počasí nám vcelku přálo a tak jsme během cesty absolvovali několik her. Starší ročníky nejvíce ocenili pěší zdolávání sjezdovky odspodu nahoru. 

Přesně ve 12:02 jsme pronikli do restaurace chaty Dvoračky, kde jsme obsadili salonek a vyplenili jídelní lístek. Dobře odpočati a občerstveni, jali jsme se otestovat své oblečení na zasněženém plácku před restaurací a zkontrolovali jsme horské psy.

Cesta zpět byla kratší, ale o to výživnější, kupodivu ji ale všichni přežili. Odpolední program na naší chaloupce byl zasvěcen vánočním dílničkám. Vyráběli se ozdoby, přáníčka, perníčky, plovoucí ořechové svíčky a proběhla tombola s názvem Nečekaný dárek. Mnozí z nás byli opradu překvapeni, co jim předčasný ježíšek nadělil :-) Před spaním na děti ještě čekala vánoční komedie Sám doma.

Nedělní dopoledne jsme věnovali průzkumu městečka Rokytnice, utrácení kapesného a hrám. Po obědě už zbyl čas jen na úklid, balení, rozdání pamětních listů a tradááá do Prahy. 

Děkujeme vám za hojnou účast dětí, věříme, že si víkend všichni užili.

Velký dík patří i celému realizačnímu týmu a v neposlední řadě sympatickým autobusákům!

Těšíme se zas naviděnou.

Váš Cestíkov

Kontakt

Cestíkov z.s. +420 777 756 704
+420 722 256 663
cestikovzs@gmail.com